Seizoenplaats in Zeeland op Camping Hof van Renesse

seizoenplaats zeelandSeizoenplaats in Zeeland? Op Camping Hof van Renesse kampeert u het hele kampeerseizoen op ruime kampeerplaatsen. Een langere vakantie boordevol rust, natuur en comfort in een prachtige omgeving nabij de Zeeuwse kust.

Of u nu van plan bent om heerlijk uit te waaien aan het strand of uw favoriete watersport te beoefenen: op een seizoenplaats bij Hof van Renesse in Zeeland beleeft u een onvergetelijke kampeervakantie!

Ruime seizoenplaats in Zeeland

Wat kamperen op een seizoenplaats in Zeeland nou zo bijzonder maakt? De seizoenplaatsen op Camping Hof van Renesse zijn zeer ruim van opzet, tussen 150m2 en 240m2 en beschikken over 16 ampère elektra, wateraansluiting, waterafvoer en tv-aansluiting. Door de royale begroeiing rondom deze seizoenplaats in Zeeland ervaart u optimale privacy.

Tijdens uw vakantie op onze seizoenplaats kunt u gebruik maken van de faciliteiten op Camping Hof van Renesse. Zo is er een sanitairgebouw, kunt u dagelijks bij ons terecht voor vers afgebakken broodjes en zijn er speelfaciliteiten aanwezig.

Natuurlijk genieten van de omgeving

De prachtige omgeving van onze seizoenplaatsen biedt vele mogelijkheden voor een dagje eropuit. Volg de mooiste wandel- en fietsroutes langs de kust of door de duinen, neem een verfrissende duik in zee, bouw verschillende zandkastelen op het strand of beoefen één van de vele watersporten. Sluit de dag af met smakelijke Zeeuwse gerechten in een strandpaviljoen.

Wilt u meer weten over kamperen op onze seizoenplaatsen, neem dan contact met ons op.

In het kort:

  • Ruime plaatsen
  • Veel privacy
  • Renesse 3,5 km
  • Burgh Haamstede 4 km
  • Strand 5 km
  • Brouwersdam 5 km
zoover_image