UKDEonlinereserveren

GRfaciliteiten2

GRtarieven2

GRomgeving2

Minicamping in Zeeland, landelijk en rustig

MInicamping ZeelandMinicamping in Zeeland? Ontdek Minicamping Hof van Renesse. Onze minicamping is landelijk gelegen in een schitterende omgeving nabij het strand. Op onze minicamping ontdekt u dat rust, natuur en comfort moeiteloos hand in hand gaan. U kunt er heerlijk ontspannen en genieten van al het moois dat de groene omgeving u biedt.

Door de ruime opzet van de kampeervelden ervaart u een gevoel van vrijheid, wat nog eens versterkt wordt door de weidse velden en de eindeloze vergezichten. Toch liggen het mooie strand en het gezellige centrum van Renesse op fietsafstand. Onze minicamping in Zeeland biedt u dus de perfecte combinatie van ontspanning en gezelligheid!

Ruime kampeerplaatsen in Zeeland

kampeerplaatsen zeelandDe kampeerplaatsen op minicamping Hof van Renesse zijn zeer ruim van opzet. De comfortplaatsen variëren tussen 150m2 en 240m2. Alle comfortplaatsen zijn voorzien van 10A elektra, wateraansluiting, waterafvoer en tv-aansluiting. Zo ziet u dat bij Hof van Renesse kamperen echt comfortabel is. Wilt u een langere periode gebruik maken van onze ruime kampeerplaatsen in Zeeland, dan bieden wij ook voordelige seizoenplaatsen aan!

Minicamping in Renesse met goede faciliteiten

Onze minicamping in Renesse kenmerkt zich ook nog eens door allerlei goede faciliteiten. Naast volwassen is er voor kinderen meer dan genoeg te beleven. De kinderen kunnen spelen op het sportveld, en voor de allerkleinsten hebben we een leuk speeltoestel met glijbaantje. Ook kunnen kinderen een bezoekje brengen aan de kippen of zich uitleven op de trampoline.

Iedere morgen is er gelegenheid om heerlijk vers afgebakken bruin molenaarsbrood en witte broodjes te kopen - vooraf te bestellen vraag even naar de mogelijkheden. Tevens kunt u ook gebruik maken van ons ontbijtbuffet in een van onze eetkamers. U kunt ook heerlijk buiten ontbijten op het sfeervolle terras indien het weer dit toelaat. Onze minicamping in Zeeland biedt zoveel meer.

Reserveer direct een vakantie op onze minicamping in Zeeland!

Wilt u meer weten over kamperen op minicamping Hof van Renesse, neem dan contact met ons op. Of reserveer online eenvoudig eenvoudig uw kampeerplaats op onze minicamping in Zeeland.

Hof van Renesse

Lokkershofweg 4 - 6
4326 SE Noordwelle
(2km van Renesse)

0111 - 46 23 47
info@hofvanrenesse.nl

 

Design & realisatie TenZer | sitemap