UKDEonlinereserveren

GRfaciliteiten2

GRtarieven2

GRomgeving2

Neem contact met ons op

Minicamping in Zeeland, landelijk en rustig

MInicamping ZeelandMinicamping Hof van Renesse in Zeeland: landelijk gelegen in een schitterende omgeving nabij het strand. Op onze minicamping ontdekt u dat rust, natuur en comfort moeiteloos hand in hand gaan. U kunt er heerlijk ontspannen en genieten van al het moois dat de groene omgeving u biedt. Door de ruime opzet van de kampeervelden ervaart u een gevoel van vrijheid, wat nog eens versterkt wordt door de weidse velden en de eindeloze vergezichten. Toch liggen het mooie strand en het gezellige centrum van Renesse op fietsafstand. De minicamping in Zeeland biedt u dus de perfecte combinatie van ontspanning en gezelligheid!

Minicamping in Zeeland met ruime kampeerplaatsen

Minicamping ZeelandDe kampeerplaatsen op onze minicamping in Zeeland zijn zeer ruim van opzet. De comfortplaatsen variëren tussen 150m2 en 240m2. Alle comfortplaatsen zijn voorzien van 10A elektra, wateraansluiting, waterafvoer en tv-aansluiting. Zo ziet u dat bij Hof van Renesse kamperen echt comfortabel is. Wilt u een langere periode op onze minicamping in Zeeland kamperen, dan bieden wij ook voordelige seizoenplaatsen aan!

Minicamping met uitstekende faciliteiten in Zeeland

Minicamping in ZeelandOnze minicamping in Zeeland kenmerkt zich ook nog eens door allerlei uitstekende faciliteiten. Naast volwassen is er voor kinderen meer dan genoeg te beleven. De kinderen kunnen spelen op het sportveld, en voor de allerkleinsten hebben we een leuk speeltoestel met glijbaantje. Ook kunnen kinderen een bezoekje brengen aan de kippen of zich uitleven op de trampoline

Iedere morgen is er gelegenheid om heerlijk vers afgebakken bruin molenaarsbrood en witte broodjes te kopen - vooraf te besellen vraag even naar de mogelijkheden. Tevens kunt u ook gebruik maken van ons ontbijtbuffet in een van onze eetkamers. U kunt ook heerlijk buiten ontbijten op het sfeervolle terras indien het weer dit toelaat. Onze minicamping in Zeeland biedt zoveel meer. 

Reseveer direct een verblijf op onze minicamping in Zeeland!

Wilt u meer weten over kamperen op onze minicamping in Zeeland neem dan contact met ons op. Of boek direct eenvoudig online uw kampeerplaats op onze camping.

Hof van Renesse

Lokkershofweg 4 - 6
4326 SE Noordwelle
(2km van Renesse)

0111 - 46 23 47
info@hofvanrenesse.nl

 

Design & realisatie TenZer | sitemap