Camping aan de kust: Camping Hof van Renesse!

camping aan de kustCamping aan de kust? Beleef een onvergetelijke vakantie op Camping Hof van Renesse in Noordwelle! Onze camping bevindt zich op slechts 5 kilometer afstand van de Zeeuwse kust. Op dit kilometerslange strand is er veel te zien, te doen en te beleven voor jong én oud. Kom ook kamperen op onze camping nabij de kust van Zeeland en ervaar het zelf!

Ruime kampeerplaatsen op onze minicamping

De kampeerplaatsen op onze camping zijn zeer ruim van opzet. Zo variëren de comfortplaatsen tussen 150m2 en 240m2. Door de goede voorzieningen kunt u comfortabel kamperen. De comfortplaatsen zijn namelijk voorzien van 10 àmpere elektra, een wateraansluiting, waterafvoer, en tv-aansluiting.

Tevens kunt u gebruik maken van het moderne sanitair in het sanitairgebouw, deelt u de leukste foto’s via het gratis wifi-netwerk en begint u uw dag goed met onze ontbijtservice. Voor de kinderen zijn er speelvoorzieningen aanwezig.

Camping aan de Zeeuwse kust:

camping aan de kust zeelandDe nabijgelegen stranden van Renesse lenen zich uitstekend voor een heerlijke stranddag. Of u nu in de zomer komt of een ander jaargetijde komt kamperen, er is altijd genoeg te beleven. Maak een mooie strandwandeling, beoefen uw favoriete watersport op de Brouwersdam of bouw samen met de kinderen dé mooiste zandkastelen.

Na een geweldige strandactiviteit kunt u genieten van een maaltijd en de gezellige sfeer in een van de vele strandpaviljoens of beachclubs.

Natuurrijke omgeving op onze camping aan de kust

Door de prachtige omgeving van onze camping aan de kust zijn er vele mogelijkheden tijdens een vakantie op Camping Hof van Renesse. Zo kunt u de mooiste wandel- en fietstochten door de duinen en langs de kust maken. Proef de Zeeuwse cultuur in Noordwelle of één van de vele omliggende dorpen en steden. Breng ook zeker een bezoek aan het gezellige centrum Renesse, ontdek de historie van het eeuwenoude Middelburg of de vele mogelijkheden in Goes.

Een dagje eropuit met de kinderen

Een vakantie op een camping aan de kust is ideaal voor gezinnen. Voor een dagje eropuit met de kinderen kunt u werkelijk waar alle kanten op. Plons op een zomerse dag in het water van tropisch zwembad Omnium in Goes, maak de mooiste zandkastelen op het strand, spot zeehonden en bruinvissen tijdens een rondvaart op de Oosterschelde of sluit de af met een heerlijk Zeeuws gerecht in één van de vele strandpaviljoens.

Neem contact met ons op voor meer informatie of boek online direct uw kampeervakantie aan de kust!

Lees hier meer over de mogelijkheden

In het kort:

  • Ruime plaatsen
  • Veel privacy
  • Renesse 3,5 km
  • Burgh Haamstede 4 km
  • Strand 5 km
  • Brouwersdam 5 km
zoover_image