Op zoek naar een camping op Schouwen-Duiveland? Kom naar Hof van Renesse!

camping schouwen duivelandCamping op Schouwen-Duiveland gezocht? Kom naar Camping Hof van Renesse. Schouwen-Duiveland is een van de mooiste eilanden van Zeeland. Het staat bekend om de zee, het strand, de duinen en de Zeeuwse gastvrijheid.

Door de ruime opzet van de kampeerplaatsen op onze camping ervaart u het ultieme gevoel van de rust en privacy. Dit gevoel wordt alleen maar versterkt door het prachtige uitzicht op de weidse velden en wuivend gras. Op onze camping op Schouwen-Duiveland kunt u een heerlijke kampeervakantie vieren, terwijl u geniet van de mooie natuur om u heen.

Ruime kampeerplaatsen op onze camping op Schouwen-Duiveland

De kampeerplaatsen op onze camping zijn zeer ruim van opzet. Zo variëren de comfortplaatsen tussen 150m2 en 240m2. Door de goede voorzieningen kunt u comfortabel kamperen. De comfortplaatsen zijn namelijk voorzien van 10 ampère elektra, waterafvoer, een wateraansluiting en tv-aansluiting.

Wilt u een langere periode op onze camping op Schouwen-Duivenland kamperen? Kom dan lekker lang vakantie vieren op onze seizoenplaatsen.

Hof van Renesse: camping op Schouwen-Duiveland

camping op schouwen duivelandHof van Renesse biedt u een prachtige camping op Schouwen-Duiveland. Onze minicamping is knus, gezellig en vooral erg groen. Bovendien beschikken we over uitstekende faciliteiten: modern sanitair, ontbijtservice en fietsverhuur. Hier kunt u samen met uw gezin of partner écht onbezorgd vakantie vieren.

Voor kinderen is het puur plezier op onze camping. Zij kunnen uren spelen op het speelveld of springen op de trampoline.

Ontdek de Brouwersdam

Op het kilometerslange strand van Zeeland kunt u vele leuke activiteiten beleven. Zo is de Brouwersdam the place to be voor watersporters en vindt u hier diverse strandpaviljoens waar u een lekker hapje of drankje kunt nuttigen. Wij raden ook zeker een strandwandeling door de duinen aan waar u kunt genieten van de rust.

Ontdek de natuurrijke omgeving: Boswachterij Westerschouwen

Bent u een natuurliefhebber? Dan is Hof van Renesse ook zeker dé ideale uitvalsbasis. Boswachterij Westerschouwen, het grootste bos van Zeeland, bevindt zich op nog geen 9 kilometer afstand. Het heuvelachtige duinlandschap is toegankelijk voor iedereen. Zo zijn er naast wandel- en fietsroutes, ook rolstoelroutes en ruiterpaden.

Tijdens de route kunt u wildsporen onderzoeken. Zijn ze nog vers? Dan spot u misschien wel een hert.

Boek online uw vakantie op onze camping op Schouwen-Duiveland

Vanaf onze camping op Schouwen-Duiveland kunt u het eiland pas echt goed ontdekken! Neem contact met ons op voor meer informatie of boek online meteen een vakantie op Camping Hof van Renesse en begin met aftellen.

In het kort:

  • Ruime plaatsen
  • Veel privacy
  • Renesse 3,5 km
  • Burgh Haamstede 4 km
  • Strand 5 km
  • Brouwersdam 5 km
zoover_image