Minicamping in Zeeland, landelijk en rustig

Minicamping in Zeeland? Ontdek minicamping Hof van Renesse in Noordwelle! Bij ons ontdekt u dat rust, natuur en comfort moeiteloos hand in hand gaan. U kunt hier heerlijk ontspannen en genieten van al het moois dat de groene omgeving u biedt. Door de ruime opzet van de kampeervelden ervaart u een gevoel van vrijheid, wat nog eens versterkt wordt door de weidse velden en de eindeloze vergezichten. Toch liggen het mooie strand aan de Brouwersdam en het gezellige centrum van Renesse op fietsafstand. Kortom: onze minicamping in Zeeland biedt u de perfecte combinatie van ontspanning en gezelligheid!

Kamperen in Zeeland op een minicamping

De kampeerplaatsen op onze kleine camping zijn zeer ruim van opzet. De comfortplaatsen variëren tussen 150m2 en 240m2. Alle comfortplaatsen zijn voorzien van 10 ampère elektra, een wateraansluiting, waterafvoer en tv-aansluiting. Wilt u een langere periode op onze minicamping in Zeeland kamperen, dan bieden wij ook voordelige seizoenplaatsen aan. Kom kamperen op Hof van Renesse en ervaar zelf hoe comfortabel kamperen is.

Uitstekende faciliteiten

Tijdens een kampeervakantie op minicamping Hof van Renesse kunt u gebruik maken van allerlei uitstekende faciliteiten. Naast volwassen is er voor kinderen meer dan genoeg te beleven. De kinderen kunnen spelen op het sportveld, en voor de allerkleinsten hebben we een leuk speeltoestel met glijbaantje. Ook kunnen kinderen een bezoekje brengen aan de kippen en schapen of zich uitleven op de trampoline

Iedere morgen is er gelegenheid om heerlijk vers afgebakken bruin molenaarsbrood, witte broodjes en verse eieren te kopen. Bestel tijdig uw broodjes en wij zorgen dat de volgende ochtend alles voor u klaar ligt. Tevens kunt u ook gebruik maken van het ontbijtbuffet in onze ontbijtzaal. U kunt ook heerlijk buiten ontbijten op het sfeervolle terras indien het weer dit toelaat. Onze minicamping in Zeeland biedt zoveel meer. 

Reserveer direct een vakantie op onze minicamping in Zeeland!

Wilt u meer weten over kamperen op onze minicamping in Zeeland, neem dan contact met ons op. Of reserveer direct eenvoudig online uw kampeerplaats op onze camping.

In het kort:

  • Ruime plaatsen
  • Veel privacy
  • Renesse 3,5 km
  • Burgh Haamstede 4 km
  • Strand 5 km
  • Brouwersdam 5 km
Ligging
Service
Prijs / kwaliteit
Kamers
Kindvriendelijk
Hygiëne
8,8
8,4
8,2
8,3
8,7
8,7
zoover_image 8.5