UKDEonlinereserveren

Hof van Renesse, een sfeervolle groepsaccommodatie in Zeeland

Groepsaccommodatie ZeelandEen groepsaccommodatie in Zeeland voor familieweekendjes, teamuitjes of meerdaagse vergaderingen? Hiervoor bent u bij Hof van Renesse aan het goede adres! In onze ruim opgezette groepsaccommodaties aan de Zeeuwse kust vindt u luxe, comfort en gezelligheid voor gezelschappen tot 37 personen.

 

Groepsaccommodatie in Zeeland voorzien van alle gemakken

Groepsaccommodatie Zeeland

De tweegroepsaccommodaties van Hof van Renesse in Zeeland zijn allen voorzien van uitstekende voorzieningen. Op de Lockershof vindt u twee verblijven voor respectievelijk 20 en 17 personen. Deze zijn los of gezamenlijk te boeken.  U kunt in onze groepsaccommodaties verblijven op basis van logies en zelfverzorging.

Om uw verblijf in één van onze groepsaccommodaties zo aangenaam mogelijk te maken, zijn deze van alle gemakken voorzien. Zo beschikt elk gebouw over ruime kamers met sfeervolle inrichting, goed onderhouden sanitair en moderne faciliteiten. Door de ruime opzet van de groepsaccommodaties in Zeeland is er voor iedereen genoeg bewegingsvrijheid en voldoende privacy. 

Groepsaccommodatie in Zeeland met veelzijdige omgeving

Groepsaccommodatie ZeelandOnze groepsaccommodaties in Zeeland liggen in een veelzijdige omgeving nabij het kleine plaatsje Noordwelle, gelegen bij Renesse. Dit is misschien wel één van de mooiste plaatsen in Zeeland. Hof van Renesse ligt midden in een groene landelijke omgeving. Tegelijkertijd ligt het op fietsafstand van het strand en de zee. De ideale combinatie tussen rust, ruimte en natuur!

Groepsaccommodaties met gratis wifi aan Zeeuwse kust 

Alle groepsaccommodaties nabij de Zeeuwse kust zijn uitgerust met gratis wifi. Dit betekent dat u nog even uw laatste mail lezen of een net gemaakte vakantie foto op uw social media plaatsen. 

Wilt u meer weten over onze groepsaccommodaties neem dan contact met ons op. Of boek direct online een van de accommodaties voor een heerlijke vakantie.

Hof van Renesse

Lokkershofweg 4 - 6
4326 SE Noordwelle
(2km van Renesse)

0111 - 46 23 47
info@hofvanrenesse.nl

 

Design & realisatie TenZer | sitemap