Nieuw: combineer een seizoenplaats in Zeeland met een nieuwe caravan op Hof van Renesse

seizoenplaats zeeland

Het hele zomerseizoen genieten van vakantie in Zeeland. Het lijkt een droom, maar wij kunnen dromen waar maken! Camping Hof van Renesse werkt samen met Kampeercentrum Mechielsen en biedt de ultieme combinatie: een nieuwe, luxe caravan wordt voor u geplaatst op een seizoenplaats op Hof van Renesse. Het enige wat u hoeft te doen is uw nieuwe caravan in te richten en te genieten van vakantie op uw seizoenplaats in Zeeland! Een droom komt uit…

Nieuwe luxe caravan: de Astella van Adria

Kampeercentrum Mechielsen biedt de nieuwe Astella van het merk Adria. Deze caravan is geïnspireerd door dromen. Ultieme luxe, comfort en een strak design. De caravan is zo groot en luxe dat hij ook als stacaravan kan worden gebruikt. “Het is geen droom meer. Astella bestaat en kan uw droom waarmaken.” Bezoek de website van Kampeercentrum Mechielsen of neem contact met hen op.

Voordeel van een nieuwe caravan op Hof van Renesse

Wanneer u een nieuwe caravan koopt bij Kampeercentrum Mechielsen wordt de caravan voor u geplaatst op uw seizoenplaats op Hof van Renesse. Na het seizoen kunnen wij de caravan voor u in onze winterstalling plaatsen zodat u ook daar geen omkijken naar heeft. Het enige wat u nog maar hoeft te doen is genieten van vakantie!

Wees er snel bij

Op dit moment is er beperkte voorraad caravans en is er nog een enkele seizoenplaats beschikbaar. Dus heeft u interesse neem dan snel contact met ons op voor de mogelijkheden

Ruime seizoenplaats in Zeeland

Wat kamperen op een seizoenplaats in Zeeland nou zo bijzonder maakt? De seizoenplaatsen op Camping Hof van Renesse zijn zeer ruim van opzet, tussen 150m2 en 240m2 en beschikken over 16 ampère elektra, wateraansluiting, waterafvoer en tv-aansluiting. Door de royale begroeiing rondom deze seizoenplaats in Zeeland ervaart u optimale privacy.

Tijdens uw vakantie op onze seizoenplaats kunt u gebruik maken van de faciliteiten op Camping Hof van Renesse. Zo is er een sanitairgebouw, kunt u dagelijks bij ons terecht voor vers afgebakken broodjes en zijn er speelfaciliteiten aanwezig.

Natuurlijk genieten van de omgeving

De prachtige omgeving van onze seizoenplaatsen biedt vele mogelijkheden voor een dagje eropuit. Volg de mooiste wandel- en fietsroutes langs de kust of door de duinen, neem een verfrissende duik in zee, bouw verschillende zandkastelen op het strand of beoefen één van de vele watersporten. Sluit de dag af met smakelijke Zeeuwse gerechten in een strandpaviljoen.

Wilt u meer weten over deze unieke samenwerking, neem dan contact met ons op.