Kamperen met een tent in Zeeland op Hof van Renesse!

kamperen zeelandKom kamperen met een tent in Zeeland en reserveer een tentplaats op Hof van Renesse in Noordwelle! Onze kleine camping is de perfecte locatie voor een verblijf met een tent. U kunt even heerlijk ontspannen en genieten van de rust, ruimte en natuur. De groene camping ligt op korte afstand van de levendige badplaatsen Renesse en Burgh Haamstede. Met de mooie stranden van de Brouwersdam en Renesse nabij, bieden we alle ingrediënten voor een onvergetelijke kampeervakantie.

Kamperen op een tentplaats op Hof van Renesse

De ruime tentplaatsen zijn gelegen op een sfeervol kampeerveld. Alle tentplaatsen zijn voorzien van een 16 ampère elektra- en wateraansluiting en waterafvoer. Uiteraard kunt u kosteloos tijdens uw verblijf gebruik maken van wifi-netwerk.

Uitstekende faciliteiten op onze kleine camping

Tijdens uw verblijf op Hof van Renesse kunt u gebruik maken van allerlei uitstekende faciliteiten. Iedere morgen is er gelegenheid om heerlijk vers afgebakken bruin molenaarsbrood, witte broodjes en verse eieren te kopen. Bestel tijdig uw broodjes en wij zorgen dat de volgende ochtend alles voor u klaar ligt.

De kinderen kunnen spelen op het sportveld of springen op de trampoline.

Reserveer direct een vakantie op onze rustige camping in Zeeland!

Wilt u meer weten over de mogelijkheden op onze kleine camping in Zeeland, neem dan contact met ons op. Of reserveer direct eenvoudig online uw vakantie.