Comfortabele 3-persoons B&B kamer bij Hof van Renesse in Zeeland

3-persoons B&B kamer zeelandReserveer een 3-persoonskamer bij Hof van Renesse en geniet van een heerlijk weekendje weg in Zeeland. Maak overdag mooie fiets- of wandeltochten over het strand, door de duinen of de boswachterij bij Burgh Haamstede en kom vervolgens helemaal tot rust in de B&B van Hof van Renesse. Ervaar onze gastvrije buitenplaats!

 

Faciliteiten 3-persoons B&B kamer

De B&B kamers van Hof van Renesse zijn gelegen in de boerenhoeve Lockershof. Alle 3-persoonskamers bschikken over een eigen badkamer met douche, wastafel en toilet.

De kamers zijn voorzien van luxe, comfortabele boxsprings met dekbedden en kussens. Wanneer u nog even televisie wilt kijken, dan kan dat op uw eigen kamer. Daarnaast mag u ook gebruik maken van de grote tv in de woonkamer van de accommodatie.

In de directe omgeving zijn diverse restaurants, strandpaviljoens en eetcafés gelegen. Wilt u liever zelf een maaltijd bereiden, dan mag u gebruik maken van de gezamenlijke keuken.

Begin de dag goed met een heerlijk ontbijt.

De gastvrouw van Hof van Renesse staat elke ochtend voor u klaar met een heerlijk ontbijt met vers afgebakken brood, diverse soorten zoet en hartig beleg, jus d’orange en een geurend kopje koffie of thee.

Foto’s van de 3-persoons B&B kamers van Hof van Renesse in Zeeland

Onderstaande foto’s geven een impressie van de 3-persoons B&B kamers, echter verschillen de kamers wat betreft de indeling van elkaar. Wanneer u een kamer reserveert kan deze afwijken van de foto. Heeft u specifieke voorkeur of wensen, neem dan even contact met ons op. Wij helpen u graag verder.

In het kort:

  • Comfortabele kamers
  • Privé badkamer
  • Heerlijk ontbijt
  • Renesse 3,5 km
  • Burgh Haamstede 4 km
  • Strand 5 km
  • Brouwersdam 5 km
zoover_image