Comfortabele 2-persoons B&B kamer bij Hof van Renesse in Zeeland

2-persoons B&B kamer zeelandHof van Renesse biedt het beste van 2 werelden: gelegen in het groene dorpje Noordwelle en op slechts enkele kilometers afstand van de gezellige badplaats Renesse. Maak overdag mooie fiets- of wandeltochten over het strand, door de duinen of de boswachterij bij Burgh-Haamstede.

In de B&B van Hof van Renesse komt u helemaal tot rust. Ervaar onze gastvrije buitenplaats!

Faciliteiten 2-persoons B&B kamer

De B&B kamers van Hof van Renesse zijn gelegen in de boerenhoeve Lockershof. In totaal zijn er 7 tweepersoonskamers, allen voorzien van een eigen badkamer met douche, wastafel en toilet. Enkele kamers zijn gelegen op de eerste verdieping, te bereiken middels een vaste trap.

De kamers zijn voorzien van comfortabele boxsprings met dekbedden en kussens. Wanneer u nog even televisie wilt kijken, dan kan dat op uw eigen kamer. Daarnaast mag u ook gebruik maken van de grote tv in de woonkamer van de accommodatie.

In de directe omgeving zijn diverse restaurants, strandpaviljoens en eetcafés gelegen. Wilt u liever zelf een maaltijd bereiden, dan mag u gebruik maken van de gezamenlijke keuken.

Begin de dag goed met een heerlijk ontbijt

De gastvrouw van Hof van Renesse staat elke ochtend voor u klaar met een heerlijk ontbijt met vers afgebakken brood, diverse soorten zoet en hartig beleg, jus d’orange en een geurend kopje koffie of thee.

Foto’s van de 2-persoons B&B kamers van Hof van Renesse

Onderstaande foto’s geven een impressie van de 2-persoons B&B kamers, echter verschillen de kamers wat betreft indeling van elkaar. Wanneer u een kamer reserveert kan deze afwijken van de foto. Heeft u specifieke voorkeur of wensen, neem dan even contact met ons op. Wij helpen u graag verder.

In het kort:

  • Comfortabele kamers
  • Privé badkamer
  • Heerlijk ontbijt
  • Renesse 3,5 km
  • Burgh Haamstede 4 km
  • Strand 5 km
  • Brouwersdam 5 km
zoover_image