UKDEonlinereserveren

GRfaciliteiten2

GRtarieven2

GRomgeving2

Onze camping biedt vele faciliteiten

Als gast op onze camping kunt u gebruik maken van alle faciliteiten die Hof van Renesse te bieden heeft. Niet alleen de camping biedt veel comfort en mogelijkheden, daarnaast is er veel meer te doen bij Hof van Renesse.

Modern sanitair op Hof van Renesse

Op de camping kunt u gebruik maken van schoon en verwarmd sanitair in ons moderne sanitair paviljoen. Het sanitair paviljoen bestaat uit 2 douches, 2 toiletten en 2 wastafels. Ook is er een afwasgedeelte aanwezig waar u overdekt uw afwas kunt doen. Het sanitair paviljoen is nieuw, modern en voldoet aan alle kampeerwensen!

Uren spelen in de speeltuin

In de speeltuin van Hof van Renesse kunnen de kinderen zich uren vermaken. Eindeloos van de glijbaan glijden, schommelen op de grote schommel bij het speelhuis, springen op de trampoline. De kinderen hoeven zich niet te vervelen.

Terwijl u geniet van een hapje en een drankje of een boek leest, kunnen de kinderen heerlijk spelen in de speeltuin.

Alles voor een ontspannen vakantie

U kan uw dag niet beter beginnen dan met een vers ontbijt. Dagelijks kunt u heerlijk vers afgebakken bruin molenaarsbrood, witte broodjes en verse eieren kopen. Om het nóg gemakkelijker te maken kunt u ook dagelijks gebruik maken van ons heerlijke ontbuitbuffet in één van onze eetkamers. Informeer tijdens uw verblijf naar de mogelijkheden.

 Bij Hof van Renesse is ook aan de fietsliefhebber gedacht. U kunt zowel uw eigen fiets overdekt stallen als ook fietsen huren. Uiteraard beschikt Hof van Renesse ook over een fietsoplaadpunt voor uw e-bike.

Hof van Renesse

Lokkershofweg 4 - 6
4326 SE Noordwelle
(2km van Renesse)

0111 - 46 23 47
info@hofvanrenesse.nl

 

Design & realisatie TenZer | sitemap