Fbezoekers1

buttonsactiviteiten

Fdeelnemers1

Dé lifestyle markt van Nederland en België, nu ook in Zeeland!

Swan Market is een platform voor startende, creatieve ondernemers die hun producten aan het grotere publiek willen tonen. Dit uit zich in een lifestyle markt waar een erg divers creatief aanbod te vinden is.
Handgemaakte sieraden, accessoires, fashion, vintage, kids items, betaalbare kunst en toffe interieur items worden aangeboden door de creatieve deelnemers van Swan Market.
Naast al het shop-plezier word je verwend met (h)eerlijk eten & drinken, aangeboden door authentieke food trucks en live muziek van opkomende tot gerenommeerde artiesten. Verder is er ook genoeg leuks te doen voor de kleine Swanners!

De eerste editie van de Swan Market in het Hof van Renesse is gepland op zondag 3 juni van 11.00 tot 17.00 uur. De toegang is gratis! Bezoek de website van Swan Market voor verdere informatie.

De grootste beeldende kunstmanifestatie van Zeeland, nu ook in het Hof van Renesse!

Tijdens de derde week van juni staat de westhoek van Schouwen traditioneel in het teken van de Kunstschouw en zijn kunst, cultuur en omgeving. 

Op het eiland overheersen uitgestrekte polders, doorsneden door dijken en onderbroken door mooie dorpen. In dit gevarieerde landschap strijken jaarlijks zo’n 200 kunstenaars neer uit binnen- en buitenland. De Kunstschouw trekt jaarlijks naar schatting 15.000 bezoekers en kunstliefhebbers.

Met trots mag het Hof van Renesse tijdens het 25-jarig JUBILEUM van 15 t/m 24 juni 2018, beeldend kunstenaar Lolke van der Bij en 8 andere kunstenaars verwelkomen.
Op het Zeeuwse platteland en in de boerenschuur met rondom onze tuinen ontvangen wij sculpturen en schilderijen van verschillende kunstdisciplines. Zie voor verdere informatie www.kunstgolf.nl

Geniet van een heerlijk kopje thee in de theeschenkerij

Op het Hof kunt u aansluitend in de theeschenkerij genieten van thee, koffie en diverse andere drankjes met Zeeuwse lekkernijen en huisgemaakte taart.

Proef, ervaar en beleef in 2018!

Zomerfair

In 2016 & 2017 hebben duizenden bezoekers de fair bezocht. Bekijk onderstaande video voor een impressie van de succesvolle fair in 2016.

likeons

Hof van Renesse

Lokkershofweg 4 - 6
4326 SE Noordwelle
(2km van Renesse)

0111 - 46 23 47
info@hofvanrenesse.nl

 

Design & realisatie TenZer | sitemap