Fbezoekers1

buttonsactiviteiten

Fdeelnemers1

Zeeuwse Zomer Fair

Op 8 & 9 juli 2017 kunt u heerlijk genieten op de Zeeuwse Zomerfair. Beleef het Zeeuwse platteland op de rustieke buitenplaats Hof van Renesse. Het wordt een sfeervolle belevenis met een grote verscheidenheid aan standhouders.

Na de eerste twee succesvolle fairs eind jaren ‘90 en de zeer geslaagde, succesvolle Farm, Food & Vintage Fair in 2016 met ruim 5.000 bezoekers, staat er ook voor 2017 weer een nieuwe grote, uitgebreide en echt unieke editie gepland. De Zeeuwse Zomer Fair heeft thema’s die los van elkaar staan, maar naadloos op elkaar aan sluiten. De een wat nostalgischer, de ander wat stoerder, hipper en eigentijdser. Kom heerlijk snuffelen, proeven, gezellig rondstruinen en beleef het Zeeuwse platteland.

De boerenhoeve, Hof van Renesse, staat dit weekend geheel in het teken van decoratief en creatief wonen, antiek & brocante (vintage), fashion en delicatessen. Er zijn veel standhouders met landelijke en stoere collecties ‘home & garden’ artikelen. Een aantal brocanteurs bieden hun schatten en vondsten te koop in de gezellige pagodetenten.

Ook zijn er veel authentieke exposanten, die in de stands hun ambachtelijk gemaakte producten of vakmanschap aanbieden. Daarnaast zijn er ook heerlijke delicatessen en lokale lekkernijen, rondom de theeschenkerij en de Zeeuwse Borrelbar.

Lekker shoppen, heerlijk eten, leuke standhouders, zomers Zeeland!

Zomerfair

In 2016 & 2017 hebben duizenden bezoekers de fair bezocht. Bekijk onderstaande video voor een impressie van de succesvolle fair in 2016.

likeons

Hof van Renesse

Lokkershofweg 4 - 6
4326 SE Noordwelle
(2km van Renesse)

0111 - 46 23 47
info@hofvanrenesse.nl

 

Design & realisatie TenZer | sitemap