onlinereserveren

Bed & Breakfast Lockershof in Zeeland

Geniet van het pure landleven in Boerenhoeve Lockershof. Rondom het groene terras vindt u twee prachtige en ruim opgezette verblijven die van alle gemakken voorzien zijn.

U kunt hier heerlijk tot rust komen en genieten van de kleurrijke omgeving, terwijl uw kinderen zich vermaken op de trampolines of in de speeltuin

Liever een heerlijke strandwandeling maken? Ook dat is mogelijk omdat ons Bed & Breakfast zich vlakbij het strand bevindt.

Luxe B&B in Zeeland met oog voor detail

Lockershof 4 heeft de beschikking over 9 gastenkamers en Lockershof 6 heeft 5 gastenkamers. Beide verblijven zijn ingericht met oog voor luxe en detail.

Zo kunt u gebruik maken van comfortabele living room, een moderne keuken en goed onderhouden sanitaire voorzieningen.

Daarnaast is er ook een mooie tv en geluidsinstallatie aanwezig, zodat u na een enerverende dag even lekker kunt ontspannen.

Ook aan het drogen van de was, badkleding, strandhanddoeken, surf- en duikuitrusting is gedacht! In de tuin vindt u diverse waslijnen waar u uw was door de buitenlucht kunt laten drogen.

Het groene terras is voorzien van meerdere zitjes, gezellige picknicktafels en prachtige bomen waar u op warme dagen de koelte van de schaduw kunt opzoeken.

De gastvrouw verwent u graag met vers gebakken zoete lekkernijen en elke dag kunt u aanschuiven voor een heerlijk ontbijt.

Op zwoele avonden kunt u plaats nemen rondom de vuurkorven en genieten van een borrel of een glaasje fris en elkaars gezelschap.

Wilt u meer weten over ons Bed & Breakfast Lockershof neem dan contact met ons op. Of boek direct online een van de kamers voor een heerlijke vakantie.

Hof van Renesse

Lokkershofweg 4 - 6
4326 SE Noordwelle
(2km van Renesse)

0111 - 46 23 47
info@hofvanrenesse.nl

 

Design & realisatie TenZer | sitemap