UKDEonlinereserveren

GRfaciliteiten2

GRtarieven2

GRomgeving2

Luxe lodge kopen nabij het strand van Renesse

Droomt u ook van een tweede huis vlakbij het strand? Hof van Renesse maakt het mogelijk! Koop een lodge op de gezellige camping nabij Renesse en geniet het hele jaar van vakantie. De luxe lodges op Hof van Renesse zijn voorzien van alle gemakken voor een aangenaam verblijf.

Een luxe lodge helemaal naar eigen wens in te richten

De lodges beschikken over een eigen badkamer en keuken voor extra comfort tijdens uw vakantie. De woonkamer is voorzien van een kachel en biedt genoeg ruimte voor een comfortabele hoekbank. Door de vele raampartijen kunt u vanaf de bank of uw luie stoel genieten van de prachtige groene omgeving.

Vanuit de woonkamer loopt u door naar de open keuken met eethoek. De keuken bevat veel kastruimte en is voorzien van inbouwapparatuur.

In de lodge bevinden zich 2 slaapkamers, waarvan 1 op de begane grond en 1 op de eerste verdieping. De lodge wordt standaard opgeleverd met 4 enkele boxspring bedden, maar indien gewenst kunt u ook een slaapkamer gebruiken als extra opbergruimte. Achter de keuken treft u de badkamer met douche, wastafel en toilet.
Bekijk onze brochure voor uitgebreide informatie over de lodge.

Koop een lodge en geniet van uw tweede huis in Zeeland!

De lodges worden nieuw opgeleverd en zijn volledig naar eigen smaak in te richten. U koopt al een lodge vanaf € 49.500,- exclusief vaste lasten voor de seizoenplaats. Indien gewenst is het mogelijk om de lodge te verhuren via Hof van Renesse. Wilt u meer weten over de lodges of de mogelijkheden, neem dan vrijblijvend contact met ons op.

Hof van Renesse

Lokkershofweg 4 - 6
4326 SE Noordwelle
(2km van Renesse)

0111 - 46 23 47
info@hofvanrenesse.nl

 

Design & realisatie TenZer | sitemap