UKDEonlinereserveren

buttongroepsaccommodatie

buttonpension2

buttoncamping

Weekendje weg in Zeeland

Geniet van een heerlijk weekendje weg in Zeeland! In de mooiste provincie van Nederland vindt u alles om uw uitstapje tot een succes te maken. Overnacht in het pension, de groepsaccommodatie of op de camping van Hof van Renesse en laat u een weekend lang heerlijk verwennen.

Een weekendje weg in Zeeland - optimaal genieten

In Zeeland kunt u optimaal genieten en de prachtige accommodaties van Hof van Renesse helpen u daar zeker bij. U heeft de keuze uit Pension Lockershof en Het Hofje. Beide vakantieverblijven zijn van alle luxe voorzien en comfortabel ingericht.

Elke ochtend staat er een heerlijk ontbijt voor u klaar met verse eitjes en een glas jus d' orange. Het zal u tijdens uw weekendje weg in Zeeland aan niets ontbreken.

Bent u liever in de frisse buitenlucht? Plan dan uw weekendje weg in Zeeland op onze minicamping. U wordt omgeven door prachtige natuur en een aangename stilte. De perfecte plek om er even tussenuit te gaan!

Genoeg te beleven tijdens uw weekendje weg in Zeeland

Zeeland is een veelzijdige provincie waar van alles mogelijk is. Zo zijn er enkele bijzondere musea die u veel leren over het ontstaan van Zeeland, de watersnoodramp van 1953 en de Waterkeringen.

Het gezellige dorp Renesse ligt op 2 kilometer afstand. Wandel of fiets hier op uw gemak naar toe en ontdek hoe leuk de terrasjes en restaurantjes zijn.

Hof van Renesse

Lokkershofweg 4 - 6
4326 SE Noordwelle
(2km van Renesse)

0111 - 46 23 47
info@hofvanrenesse.nl

 

Design & realisatie TenZer | sitemap