UKDEonlinereserveren

buttongroepsaccommodatie

buttonpension2

buttoncamping

De ultieme vakantie vier je in Zeeland

Hof van Renesse biedt u de uitgelezen mogelijkheid om uw vakantie in Zeeland door te brengen. Met onze groepsaccommodatie, ons pension en onze camping is er altijd wel een passende overnachting te vinden.

Een heerlijke vakantie in Zeeland bij Hof van Renesse

Kom heerlijk kamperen op onze camping in het Zeeuwse achterland. Onze landelijke minicamping is een baken van rust en ontspanning. De camping van Hof van Renesse is ook voor kinderen erg leuk. Zij kunnen uren spelen op de trampoline, met de dieren op de boerderij of in het zwembad.

Daarnaast kunt u uw vakantie in Zeeland doorbrengen in ons pension. Geniet hier van luxe, comfort en gastvrijheid. De kamers zijn ruim en van alle gemakken voorzien.

Reist u met een groot gezelschap? Breng dan een bezoek aan onze groepsaccommodaties. De vakantieverblijven van Hof van Renesse zijn uniek in Zeeland. Nergens vindt u dezelfde gezellige sfeer als in de Lockershof of in het Hofje.

Vakantie in Zeeland aan zee

Hof van Renesse laat u van een vakantie in Zeeland genieten zoals de provincie ook bedoeld is: midden in de prachtige natuur, vlakbij zee en gezellige dorpjes en steden in de buurt.

Geniet in Hof van Renesse van een onbezorgde vakantie of een gezellig weekendje weg! 

Hof van Renesse

Lokkershofweg 4 - 6
4326 SE Noordwelle
(2km van Renesse)

0111 - 46 23 47
info@hofvanrenesse.nl

 

Design & realisatie TenZer | sitemap