Fbezoekers1

buttonsactiviteiten

Fdeelnemers1

Overnachten tijdens de Kunstmanifestatie

Maak van uw bezoek aan de kunstmanifestatie een weekendje weg in Zeeland en blijf overnachten bij Hof van Renesse. Overnacht in een comfortabele bed & breakfastkamer of reserveer een kampeerplaats en geniet van de gezelligheid op de kunstmanifestatie en onze gastvrijheid!

Overnachten in de bed & breakfast

Hof van Renesse beschikt over een luxe en comfortabele bed & breakfast. Rust, ruimte en gastvrijheid zijn enkele kernwoorden die het Bed & Breakfast zo goed weergeven. Laat u tijdens uw verblijf op Hof van Renesse verrassen door comfort en heerlijk ontbijt met vers gebakken brood en beleef een weekendje weg om nooit te vergeten! Lees meer over de bed & breakfast van Hof van Renesse of reserveer direct online een kamer.

Kamperen op de mini-camping

Bent u een echter kampeerliefhebber, neem dan uw eigen caravan, camper, tent of vouwwagen mee en combineer uw bezoek aan de kunstmanifestatie met een kampeervakantie in Zeeland. Overdag kunt u deelnemen aan de  kunstmanifestatie van Zeeland, om vervolgens tot rust te komen op uw eigen ruime kampeerplaats. En heeft u geen zin om een ontbijt klaar te maken? Dan doen wij dat graag voor u! Lees meer over de kampeermogelijkheden op de mini-camping van Hof van Renesse of reserveer direct online uw kampeerplaats.

Wilt u meer weten over de mogelijkheden, neem dan contact met ons op.

Graag tot ziens op de kunstmanifestatie!

Hof van Renesse

Lokkershofweg 4 - 6
4326 SE Noordwelle
(2km van Renesse)

0111 - 46 23 47
info@hofvanrenesse.nl

 

Design & realisatie TenZer | sitemap