UKDEonlinereserveren

BRattracties

BRdorp

BReropuit

BRstrand

BRwandel

Eropuit in Zeeland

De veelzijdigheid van Zeeland is ook terug te zien in de vele leuke uitstapjes die u kunt maken. Voor elk gezelschap zijn er meer dan genoeg mogelijkheden en aan elke leeftijd is gedacht!

In de directe omgeving van Hof van Renesse is er volop keuze maar ook verder in de provincie is er genoeg te beleven.

Plezier en leren combineren

Bent u op zoek naar een leuk en gezellig uitstapje maar wilt u het vooral ook educatief houden? Breng dan eens een bezoekje aan Deltapark Neeltje Jans!

Hier kunt u en uw gezin alles leren over de Deltawerken, de onderwaterwereld en alle dieren die daar in leven. Spelenderwijs ontdekken uw kinderen allemaal leuke wetenswaardigheden waar u misschien ook nog het een en ander van opsteekt!

De Deltawerken liggen naast het Deltapark dus deze uitstapjes zijn moeiteloos met elkaar te combineren. Het is ook mogelijk om alleen de Deltawerken te bezoeken.

Sportief eropuit in Zeeland

In Zeeland zijn er naast educatieve ook veel sportieve activiteiten te vinden! En gelukkig is niet voor elk uitstapje een topconditie vereist.

In het Nationaal Voetbalmuseum leert u alles over voetbal zonder dat u er zelf moe van wordt. Bewonder bijzondere bekers en prijzen, duik in de Oranje geschiedenis en test u kennis over alles wat met voetbal te maken heeft.

Wilt u toch zelf de sportieve uitdaging aangaan? Ga dan bowlen, badmintonnen, midgetgolfen of biljarten in Sportcentrum Westerschouwen.

Combineer dit met een van dinermogelijkheden en geniet een gezellig en actief dagje uit!

Naast bovengenoemde uitstapjes is er nog veel meer mogelijk in de omgeving van Hof van Renesse. Stel uw vraag aan de gastheer en -vrouw en zij helpen u graag verder!

Hof van Renesse

Lokkershofweg 4 - 6
4326 SE Noordwelle
(2km van Renesse)

0111 - 46 23 47
info@hofvanrenesse.nl

 

Design & realisatie TenZer | sitemap