UKDEonlinereserveren

BLattracties

BLdorpen

BLeropuit

BLstrand

BLwandelfiets

Dagje met de kinderen naar een attractiepark in Zeeland

Wanneer u er een dagje op uit wilt met de kinderen, is een attractiepark een goede keuze. In de directe omgeving zijn vele leuke attracties waar jong en oud uren plezier kunnen beleven.

Uren speelplezier voor de kinderen

In Kamperland is de Five Star Farm zeker een bezoek waard. De kinderen kunnen spelen in de overdekte speeltuin terwijl de ouders genieten van een drankje op het terras.

Buiten zijn diverse attracties en alles is geheel in Country-stijl. Maar er is meer, want hier wordt gebruik gemaakt van de nieuwste technieken op gebied van vermaak: maak een GPS-wandeling! Leuk voor jong en oud.

Daar bij die Molen, die mooie molen, daar kunnen de kinderen zich uitstekend vermaken! Zowel binnen als buiten zijn er vele speelfaciliteiten aanwezig. En de ouders?

Op het terras bij de molen is het prima vertoeven met een hapje en een drankje. Spelerij de Molen de jonge Johannes ligt in Goes, op enkele kilometers afstand van Renesse.

Ga op avontuur in het ecologische Klimbos Zeeuwse Helden in Westerschouwen. In dit klimbos kunnen de helden onder ons eindeloos klimmen en klauteren, of zwaai net als Tarzan van touw naar touw.

Dit is niet alleen een leuke activiteit voor de kinderen, maar ook zeker voor de ouders!

Skiƫn, zwemmen of sporten?

De mogelijkheden zijn te lang op te noemen. Van Indoor-skibaan tot sportcentrum, van zeilen tot zwemparadijs, er is ontzettend veel te doen in Zeeland. Op de website van Dag attracties Zeeland staan ook vele tips. Wilt u een passend advies, loop dan even langs bij de receptie, wij informeren u graag verder.

Hof van Renesse

Lokkershofweg 4 - 6
4326 SE Noordwelle
(2km van Renesse)

0111 - 46 23 47
info@hofvanrenesse.nl

 

Design & realisatie TenZer | sitemap