UKDEonlinereserveren

GRattracties

GRdorp

GReropuit

GRstrand

GRwandel

Op loopafstand van het strand van Renesse

Op het kilometerslange strand van Renesse kunt u genieten op de meest mogelijke manieren. De brede stranden zijn een lust voor het oog en behoren tot een van de schoonsten van Nederland.

Op zonnige dagen kunt u heerlijk in het zand zitten met een goed boek of wegdommelen op het geluid van de golven. Ook zwemmen behoort zeker tot de mogelijkheden.

Het zeewater kan wat aan de frisse kant zijn maar de echte doorzetter trekt zich hier niets van aan!

Wandelen door de natuur van Renesse

De prachtige wandelroutes zijn een van de best bewaarde geheimen van Renesse. Mooie vergezichten en schitterende landschappen zijn enkele dingen die u gegarandeerd tegen gaat komen.

Maar ook met de fiets zijn er tal van mogelijkheden. Er zijn verschillende fietsroutes die u dwars door de duinen voeren en die u laten genieten van weidse blikken over zee.

Daarnaast zijn er nog diverse paden aangelegd voor ruiters. Laat u tijdens elke tocht verrassen door de intense schoonheid van de Zeeuwse natuur.

Uitrusten op het terras van een strandpaviljoen

Renesse kent vele strandpaviljoenen waar u heerlijk kunt lunchen of dineren. Maar ook voor een kopje koffie of een lekkere borrel kunt u hier prima terecht.

Door het ruime assortiment aan terrasjes vindt u altijd wel een restaurantje wat aan uw wensen voldoet. Ook in de winter zijn een aantal paviljoenen geopend.

Ideaal voor als u na lange strandwandeling toe bent aan een warme chocomel met slagroom!

Duiken en Surfen

Naast zwemmen, wandelen, fietsen en paardrijden kunt u in Zeeland ook goed duiken en surfen! Er zijn verschillende duikplaatsen waar u onder begeleiding of zelfstandig de onderwaterwereld kunt verkennen.

De Noordzee is door haar vaak sterke stroming alleen geschikt voor de ervaren duiker. De minder ervaren duiker kan uitwijken naar een aantal meren.

Ook voor kitesurfen, golfsurfen en windsurfen is Renesse de perfecte locatie! Doordat Renesse relatief veel golfen op de kust krijgt, zijn zij hier een stuk hoger dan in de rest van Nederland.

Hof van Renesse

Lokkershofweg 4 - 6
4326 SE Noordwelle
(2km van Renesse)

0111 - 46 23 47
info@hofvanrenesse.nl

 

Design & realisatie TenZer | sitemap