UKDEonlinereserveren

GRattracties

GRdorp

GReropuit

GRstrand

GRwandel

De mooiste dorpen en steden van Zeeland

Zeeland kent ontelbaar veel leuke dorpjes en steden. Elke plaats heeft haar eigen unieke kenmerken en bezienswaardigheden. Breng tijdens uw verblijf in een van onze accommodaties bijvoorbeeld een bezoekje aan het gezellige centrum van Renesse.

Alhoewel het dorp vooral bekend is onder jongeren, zijn er ook voor gezinnen en echtparen veel leuke dingen te ondernemen. Zo kunt u in juli en augustus de oude kerktoren van de Dorpskerk beklimmen.

Het is even zwoegen maar als u eenmaal boven bent kunt u genieten van een prachtig uitzicht!

Rondvaarttochten en cultuur snuiven

Als u op zoek bent naar cultuur is Middelburg zeker een aanrader. In deze eeuwenoude stad staan meerdere historische gebouwen waar u een bezoekje aan kunt brengen. Daarnaast kunt u verschillende mooie rondvaarttochten maken waardoor u de stad vanaf een andere kant leert kennen.

Ook organiseert Middelburg regelmatig evenementen waarbij folklore en klederdracht centraal staat. Als u alle toeristische trekpleisters heeft bezocht, kunt plaats nemen op een van de vele terrasjes.

Middelburg heeft een zeer gezellig centrum waar u naar hartelust kunt wandelen of even kunt uitrusten in een cafeetje.

Veelzijdigheid in Goes

Op slechts een half uur rijden van Hof van Renesse vindt u een van de meest veelzijdige steden van Zeeland. Goes heeft alles wat u zoekt in een leuke stedentrip.

Zo is er een museum waar u leert over de geschiedenis van de Bevelanden. Ook kunt u met een ouderwetse stoomtrein een mooie tocht naar Borsele maken.

Daarnaast kent Goes een breed winkelaanbod en zijn er gezellige terrasjes in overvloed! Ook wanneer u een avondje uit wilt, biedt Goes genoeg mogelijkheden.

Er zijn diverse theaters en en podia waar de meest uiteenlopende optredens worden gegeven.

Pittoreske dorpjes met karakter

Buiten de bovengenoemde plaatsen zijn er nog meer dorpjes en steden die zeker een bezoekje waard zijn. Enkele voorbeelden zijn Burgh-Haamstede, Veere en Domburg.

Alle dorpjes in Zeeland hebben een eigen karakter en unieke bezienswaardigheden!

Rotterdam, havenstad met internationale alure

U bevindt zich slechts een klein uurtje rijden van Rotterdam, de havenstad met internationale alure die bekend staat om zijn moderne architectuur, haven en cultuur. Of u nu een dagje wilt shoppen in de bekende koopgoot, naar één van de gerenomeerde theaters of van het indrukwekkende uitzicht wilt genieten vanaf de Euromast, Rotterdam biedt voor ieder wat wils en is zeker de moeite waard voor een dagje uit. Vergeet niet de bijzondere Markthal, de gezellige terrasjes aan de Oude Haven (vlakbij de wereldberoemde kubuswoningen) en de Luchtsingel te bezoeken. Voor kunstliefhebbers is het Witte de Withkwartier iets wat u niet mag missen.

 

Hof van Renesse

Lokkershofweg 4 - 6
4326 SE Noordwelle
(2km van Renesse)

0111 - 46 23 47
info@hofvanrenesse.nl

 

Design & realisatie TenZer | sitemap