UKDEonlinereserveren

BRfaciliteiten2

BRtarieven

BRomgeving2

Groepsactiviteiten 

In de omgeving van Hof van Renesse zijn meer dan genoeg leuke groepsactiviteiten te beleven. Aan elke leeftijd is gedacht dus er is altijd een uitstapje te vinden dat perfect bij uw gezelschap past.

Avontuurlijke activiteiten

In de omgeving van Hof van Renesse kunt u met de familie, vrienden of sportteam heerlijk actief bezig zijn. Enkele voorbeelden zijn vlotten bouwen, survivallen en verschillende spellen op het strand. Ontsnappen uit de Jungle is een spelletje waarbij gegarandeerd veel wordt gelachen. Hierbij is iedereen geblinddoekt en moet u de weg naar het beginpunt weer zien te vinden. Dit zorgt altijd voor veel plezier en hilariteit! 

Houdt u van een uitdagende wandel- of fietstochten, dan is een GPS-tocht echt een aanrader! Aan de hand van GPS maakt u de mooiste tochten door de natuur. Gezamenlijk volgt u al wandelend, op de step of op de mountainbike een parcours door de boswachter uitgezet.

Ontspanning

Naast avontuurlijke en leuke activiteiten is er in de buurt van Hof van Renesse nog veel meer te beleven. Zo ligen de leuke badplaatsen als Domburg en Veere op nog geen half uur rijden. Perfect als u gezellig een weekend weg bent met vriendinnen of erg van winkelen houdt. Ook kunt u een fiets huren zodat u al fietsend de prachtige natuur en groene omgeving kunt verkennen. Op deze manier ontdekt u de mooiste plekjes van Zeeland!

Genieten van een heerlijke maaltijd

Na een dag spelletjes en activiteiten heeft u vast veel trek. Helaas kunt u met een grote groep vaak niet in elk restaurant terecht. Om de keuze voor u te vereenvoudigen heeft Hof van Renesse alvast een selectie gemaakt van alle eetgelegenheden waar ook grotere gezelschappen van harte welkom zijn. Of u nu trek heeft in een verse pizza, een malse steak of een flink bord spareribs; er zijn meer dan genoeg mogelijkheden. Om er voor te zorgen dat u een gezellige avond heeft maar dat u ook weer veilig bij Hof van Renesse aankomt, bevelen wij u ook een taxicentrale aan.

Groepsactiviteiten

Actieve ontspanning in bruisend zeeland
www.dezeeuwsegasten.nl

Kitesurfen en strandactiviteiten
www.natural-high.nl

Duikcentrum Scharendijke
www.duikcentrumscharendijke.nl

Beleving in beweging
www.zeelandbuitenland.nl

Verhuur en reparatie van fietsen in Renesse
www.fixabike.nl

Restaurants

Beachclub Perry's aan de Brouwersdam
www.beachclubperrys.nl

Restaurant de Proeverij in Zierikzee
www.restaurantdeproeverij.nl

Café de gekroonde Suikerbiet in Zierikzee
www.cafedebiet.nl

Pizzeria Il Nettuno d'Oro in Zierikzee
www.depizzeria.nl

Taxi Renesse
www.newyorktaxi.nl

Hof van Renesse

Lokkershofweg 4 - 6
4326 SE Noordwelle
(2km van Renesse)

0111 - 46 23 47
info@hofvanrenesse.nl

 

Design & realisatie TenZer | sitemap