UKDEonlinereserveren

buttongroepsaccommodatie

buttonpension2

buttoncamping

Huur een luxe groepsaccommodatie in hartje Zeeland

Als u met een groter gezelschap op vakantie of een weekendje weg wilt, is het vaak lastig om iets te vinden wat groot genoeg is. Hof van Renesse voldoet echter aan al uw wensen. Wij bieden u een drietal prachtige groepsaccommodaties aan waar u met maximaal 37 personen terecht kunt!

Groepsaccommodatie tot 22 personen in Zeeland

De Lockershof bestaat uit twee groepsaccommodaties. Een daarvan, Lockershof 4, is geschikt voor maximaal 20 personen. Ideaal als u er met uw familie even tussenuit wilt, of als u met uw sportteam wilt werken aan de prestaties.

De accommodatie is van alle gemakken voorzien. Het heeft 5 gastenkamers, welke voorzien zijn van eigen sanitaire voorzieningen.

Lockershof 6 is geschikt voor maximaal 17 personen. Ook hier kunt u genieten van comfort en is alles aanwezig om u een gezellige tijd te bezorgen.

Rondom de gebouwen ligt een mooi terras waar u heerlijk kunt dineren of de avond kunt afsluiten met een gezellige borrel. Kinderen kunnen spelen op het afgezette speelveld. Ook lopen er in de weide tamme lammetjes rond die graag geknuffeld worden.

Groepsaccommodatie tot 25 personen

De derde groepsaccommodatie is het Hofje. Deze knusse accommodatie ligt aan de karakteristieke dorpsring van Renesse.

Het Hofje is ingericht met twee-, drie- en vierpersoonskamers. Enkele kamers zijn voorzien van eigen sanitaire voorzieningen. De overige kamers kunnen gebruik maken van gedeeld sanitair.

Groepsaccommodatie tot 40 personen in Zeeland

Wanneer uw gezelschap groter is, is het ook mogelijk om zowel Lockershof 4 als Lockershof 6 te huren. Zo heeft u genoeg ruimte voor 37 personen.

Meer informatie

Wilt u meer weten over de mogelijkheden of een groepsaccommodatie reserveren, neem dan contact met ons op. Wij informeren u graag over de mogelijkheden.

Hof van Renesse

Lokkershofweg 4 - 6
4326 SE Noordwelle
(2km van Renesse)

0111 - 46 23 47
info@hofvanrenesse.nl

 

Design & realisatie TenZer | sitemap