UKDEonlinereserveren

BLfaciliteiten2

BLtarieven2

BLomgeving2

Bed & breakfast Hof van Renesse biedt vele faciliteiten

Als gast in onze bed & breakfast kunt u gebruik maken van alle faciliteiten die Hof van Renesse te bieden heeft. Niet alleen de kamers in het bed & breakfast bieden veel comfort en mogelijkheden. Er is zo veel meer te doen bij Hof van Renesse. Omdat wij goede voorzieningen voor de kinderen hebben is een verblijf met het hele gezin ook zeker aan te raden in ons bed & breakfast.

Uren spelen in de speeltuin van Lockershof

In de speeltuin van Hof van Renesse kunnen de kinderen zich uren vermaken. Eindeloos van de glijbaan glijden, schommelen op de grote schommel bij het speelhuis of springen op de trampoline. De kinderen hoeven zich niet te vervelen.

Terwijl u geniet van een hapje en een drankje of een boek leest, kunnen de kinderen heerlijk spelen in de speeltuin.

Alles voor een ontspannen vakantie

U kan uw dag niet beter beginnen met een vers ontbijt. Dagelijks serveren wij een heerlijk ontbuitbuffet in één van onze eetkamers. En als het weer het toelaat kunt u heerlijk op ons terras genieten van uw ontbijt.

 Bij Hof van Renesse is ook aan de fietsliefhebber gedacht. U kunt zowel uw eigen fiets overdekt stallen als ook fietsen huren. Uiteraard beschikt Hof van Renesse ook over een fietsoplaadpunt voor uw e-bike,

Hof van Renesse

Lokkershofweg 4 - 6
4326 SE Noordwelle
(2km van Renesse)

0111 - 46 23 47
info@hofvanrenesse.nl

 

Design & realisatie TenZer | sitemap