UKDEonlinereserveren

Geniet van een heerlijk kopje thee in de theeschenkerij

Op Lockershof kunt u genieten van een kopje thee met de heerlijke lekkernijen. Bij binnenkomst komt de geur van de vers gebakken koekjes, cakejes en brownies u al tegemoet...

Geniet van een heerlijke high tea

Lockershof heeft alle ingrediënten in huis voor een gezellige, ontspannen, maar vooral heerlijke high tea. Diverse soorten thee, zoete en hartige lekkernijen, comfortabele loungebanken en stoelen én gastvrij personeel.

Wij zullen er alles aan doen om u een onvergetelijke middag te bezorgen.

Kom tot rust onder het genot van een kopje thee

Vergeet even alles om u heen en kom tot rust onder het genot van een kopje thee. Of ga gezellig een kopje thee drinken met vrienden en vriendinnen om even gezellig bij te kletsen.

De gezellig ingerichte theeschenkerij is er helemaal op gericht om even tot rust te komen en te genieten. Op de grote comfortabele loungebanken met gezellige kussentjes en moderne accessoires voelt u zich direct thuis.

De plek voor wandelaars en fietsers

Vanaf het vroege voorjaar tot laat in de zomer dé plek om aan te strijken voor wandelaars en fietsers of tijdens een verblijf in een van onze gastvrije gelegenheden.

Menukaart

Thee  € 1,75  Frisdrank € 2,00
Koffie  € 1,75  Vruchtensap € 2,50
Koffie verkeerd  € 2,00  Zeeuwse bolus € 1,25
Cappucciono  € 2,00  Huisgemaakte taart € 2,75

 

De openingstijden van de Theeschenkerij zijn flexibel, wanneer de huifkar langs de weg staat bent u van harte welkom. U kunt uiteraard ook eerst even contact met ons opnemen alvorens u langskomt. 

Hof van Renesse

Lokkershofweg 4 - 6
4326 SE Noordwelle
(2km van Renesse)

0111 - 46 23 47
info@hofvanrenesse.nl

 

Design & realisatie TenZer | sitemap