UKDEonlinereserveren

buttongroepsaccommodatie

buttonpension2

buttoncamping

Modern sanitair op Hof van Renesse

Op de camping kunt u gebruik maken van schoon en verwarmd sanitair in ons moderne sanitairgebouw. Het sanitair wordt meerdere malen per dag schoongemaakt om uw verblijf nog aangenamer te maken.

In het sanitairgebouw vindt u:

  • Toiletten
  • Ruime douches
  • Familiedouche
  • Babyroom

Uren spelen in de speeltuin

In de speeltuin van Hof van Renesse kunnen de kinderen zich uren vermaken. Eindeloos van de glijbaan glijden, schommelen op de grote schommel bij het speelhuis, springen op de trampoline of klauteren op de klimwand. De kinderen hoeven zich niet te vervelen.

Terwijl u geniet van een hapje en een drankje of een boek leest, kunnen de kinderen heerlijk spelen in de speeltuin.

In de zomer worden er ook diverse activiteiten georganiseerd op camping Lockershof waar de kinderen aan mee kunnen doen. Knutselen of een sporttoernooi spelen? Het kan allemaal tijdens de vakantie.

Zwemmen in het zwembad bij het Hofje

Naast mooie kamers in de groepsaccommodatie en het pension, de groene camping en zeer gastvrij personeel beschikt Hof van Renesse ook over een prachtig zwembad.

Gelegen naast Pension het Hofje vindt u een prachtig en goed onderhouden zwembad met glijbaan. Iedereen die verblijft op een van onze accommodaties is natuurlijk van harte welkom!

De mediterraanse inrichting van het zwembad zorgt ervoor dat u overspoeld wordt met een zomers vakantiegevoel. Wanneer de wind door de palmbomen wuift, vergeet u bijna dat u zich nog in Nederland bevindt.

Rondom het zwembad staan een aantal ligbedden, zodat u op mooie dagen heerlijk van de zon kan genieten. Voor diegene die liever de schaduw opzoekt, hebben wij verschillende parasols staan.

Doordat het zwembad verwarmd is, kunt u er ook op minder mooie dagen gebruik van maken.

Alles voor een ontspannen vakantie

U kan uw dag niet beter beginnen dan met een vers ontbijt. Dagelijks kunt u heerlijk vers afgebakken bruin molenaarsbrood, witte broodjes en verse eieren kopen. Om het nóg gemakkelijker te maken kunt u ook dagelijks gebruik maken van ons heerlijke ontbuitbuffet in één van onze eetkamers.

 Bij Hof van Renesse is ook aan de fietsliefhebber gedacht. U kunt zowel uw eigen fiets overdekt stallen als ook fietsen huren. Uiteraard beschikt Hof van Renesse ook over een fietsoplaadpunt voor uw e-bike,

 

Hof van Renesse

Lokkershofweg 4 - 6
4326 SE Noordwelle
(2km van Renesse)

0111 - 46 23 47
info@hofvanrenesse.nl

 

Design & realisatie TenZer | sitemap