UKDEonlinereserveren

Sfeervolle bed & Breakfast in Zeeland

Bed & Breakfast Zeeland hurenEen Bed & Breakfast van Hof van Renesse in Zeeland zorgt voor pure ontspanning, heerlijk! Wanneer u een weekendje weg wilt naar Zeeland, bieden wij u comfortabele kamers voor ontspannen overnachtingen. Rust, ruimte en gastvrijheid zijn enkele kernwoorden die onze B&B's zo goed weergeven. Ontdek de mooiste kanten van Renesse, terwijl het u aan niets ontbreekt. Laat u tijdens uw verblijf in een Bed & Breakfast in het mooie Zeeland verrassen door luxe en comfort en beleef een vakantie om nooit te vergeten!

Overnachten in B&B in Zeeland 

B&B ZeelandOvernachten in Zeeland bij Hof van Renesse is geweldig. Wij bieden luxe en comfortabele B&B-kamers die verspreid zijn over verschillende accommodaties waar u het aan niets zal ontbreken tijdens uw vakantie. Zo is logeren in B&B de Lockershof een unieke belevenis. Deze boerenhoeve is van alle moderne gemakken voorzien maar heeft nog steeds de authenticiteit van het landleven.

De gastvrouw biedt elke ochtend een heerlijk ontbijt met warm afgebakken boerenbrood, zoet- en hartig beleg, verse gekookt of gebakken ei, diverse vruchtensappen en onbeperkt uiteraard een kopje koffie of thee. U komt niets tekort tijdens het verblijven en overnachten in één van onze B&B's in Zeeland.

Ontdek in Zeeland de gezelligheid van Renesse

Bed & Breakfast ZeelandWanneer u overnacht in Bed & Breakfast Hof van Renesse, kunt u zelf de schoonheid van Zeeland ontdekken. Hof van Renesse ligt in een groene landelijke omgeving, maar tegelijkertijd op loopafstand van het strand. U kunt de mooiste wandel- en fietstochten maken door de omgeving. Ontdek de gezelligheid van het dorpje Renesse, het historische Middelburg of het veelzijdige Goes. Alles ligt op korte afstand van onze B&B's en een dagje uit in Zeeland tijdens een verblijf bij Hof van Renesse.

Reserveer direct uw overnachting in Renesse

Reserveer online uw vakantie of weekendje weg in Bed & Breakfast Hof van Renesse. Simpel, snel en eenvoudig uw vakantie boeken. Heeft u nog vragen, neem dan contact met ons op. Wij helpen u graag verder.

Hof van Renesse

Lokkershofweg 4 - 6
4326 SE Noordwelle
(2km van Renesse)

0111 - 46 23 47
info@hofvanrenesse.nl

 

Design & realisatie TenZer | sitemap