UKDEonlinereserveren

Sfeervolle bed & Breakfast in Zeeland

Bed & Breakfast Zeeland hurenEen Bed & Breakfast van Hof van Renesse in Zeeland zorgt voor pure ontspanning, heerlijk! Wanneer u een weekendje weg wilt naar Zeeland, bieden wij u comfortabele kamers voor ontspannen overnachtingen. Rust, ruimte en gastvrijheid zijn enkele kernwoorden die onze B&B's zo goed weergeven. Ontdek de mooiste kanten van Renesse, terwijl het u aan niets ontbreekt. Laat u tijdens uw verblijf in een Bed & Breakfast in het mooie Zeeland verrassen door luxe en comfort en beleef een vakantie om nooit te vergeten!

Overnachten in B&B in Zeeland 

B&B ZeelandOvernachten in Zeeland bij Hof van Renesse is geweldig. Wij bieden luxe en comfortabele B&B-kamers die verspreid zijn over verschillende accommodaties waar u het aan niets zal ontbreken tijdens uw vakantie. Zo is logeren in B&B de Lockershof een unieke belevenis. Deze boerenhoeve is van alle moderne gemakken voorzien maar heeft nog steeds de authenticiteit van het landleven.

Wanneer u verblijft in onze andere luxe Bed & Breakfast, het Hofje, zal u zichzelf af en toe afvragen of u nu in Renesse of in Saint-Tropez bent. De mediterrane tuin en het verwarmde zwembad laten u al uw zorgen vergeten en geven u dat echte vakantiegevoel!

De gastvrouw biedt elke ochtend een heerlijk ontbijt met warm afgebakken boerenbrood, zoet- en hartig beleg, verse gekookt of gebakken ei, diverse vruchtensappen en onbeperkt uiteraard een kopje koffie of thee. U komt niets tekort tijdens het verblijven en overnachten in één van onze B&B's in Zeeland.

Ontdek in Zeeland de gezelligheid van Renesse

Bed & Breakfast ZeelandWanneer u overnacht in Bed & Breakfast Hof van Renesse, kunt u zelf de schoonheid van Zeeland ontdekken. Hof van Renesse ligt in een groene landelijke omgeving, maar tegelijkertijd op loopafstand van het strand. U kunt de mooiste wandel- en fietstochten maken door de omgeving. Ontdek de gezelligheid van het dorpje Renesse, het historische Middelburg of het veelzijdige Goes. Alles ligt op korte afstand van onze B&B's en een dagje uit in Zeeland tijdens een verblijf bij Hof van Renesse.

Reserveer direct uw overnachting in Renesse

Reserveer online uw vakantie of weekendje weg in Bed & Breakfast Hof van Renesse. Simpel, snel en eenvoudig uw vakantie boeken. Heeft u nog vragen, neem dan contact met ons op. Wij helpen u graag verder.

Hof van Renesse

Lokkershofweg 4 - 6
4326 SE Noordwelle
(2km van Renesse)

0111 - 46 23 47
info@hofvanrenesse.nl

 

Design & realisatie TenZer | sitemap