UKDEonlinereserveren

buttongroepsaccommodatie

buttonpension2

buttoncamping

button kunst

Overnachten in Zeeland? Kom naar Hof van Renesse!

Wilt u overnachten in Zeeland? Bij Hof van Renesse bent u dan aan het juiste adres. Zo bieden wij voor elke vakantiewens een oplossing. Of u nu bij ons wilt kamperen, overnachten in een B&B of verblijven in de luxe groepsaccommodatie: wij bieden alle ingrediënten voor een onvergetelijke overnachting in een geweldige omgeving, nabij het strand van Renesse. Overnachten in Zeeland doet u bij Hof van Renesse!

Kamperen op dé leukste camping in Zeeland

overnachten zeelandVier een geweldige kampeervakantie op minicamping Hof van Renesse. Onze minicamping is gelegen in een schitterend, natuurrijk gebied. De ruime, gescheiden kampeerplaatsen en de eindeloze vergezichten zorgen ervoor dat u optimaal kunt genieten van vrijheid en ontspanning. Meer informatie over onze camping vindt u hier.

Groepsaccommodatie nabij het strand

overnachten in zeelandOnze sfeervolle groepsaccommodaties zijn geschikt voor gezelschappen van 17 tot 37 personen. U overnacht in een boerenhoeve, vlakbij de Zeeuwse kust en bent van goede faciliteiten voorzien. Tijdens uw verblijf in één van onze groepsaccommodaties komt u aan luxe, comfort en gezelligheid niets tekort. Geniet van het landleven aan de kust tijdens een onvergetelijk verblijf in onze luxe groepsaccommodatie. Lees hier meer.

Overnachten in B&B Hof van Renesse

Hof van Renesse lockershof20De kamers in B&B Hof van Renesse zijn ideaal voor mensen die een weekendje of weekje weg willen. Onze B&B biedt veel luxe en comfort, waardoor het u aan niets ontbreekt. ‘s Ochtends bij het ontbijt wacht u een heerlijk ontbijt met ovenvers boerenbrood, diverse soorten beleg en warme en koude dranken. Beter kunt u uw dag niet beginnen. Bekijk hier onze luxe B&B in Zeeland.

Kom overnachten in Zeeland bij Hof van Renesse en geniet van een onvergetelijke tijd nabij de Zeeuwse kust!

Hof van Renesse

Lokkershofweg 4 - 6
4326 SE Noordwelle
(2km van Renesse)

0111 - 46 23 47
info@hofvanrenesse.nl

 

Design & realisatie TenZer | sitemap